Στην Lid-Media πρωταρχικός στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση και η επιτυχία της επιχείρησής σας σε συνδυασμό με την ορθολογική κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην σωστή και διαρκή λειτουργία του e-shop σας και για αυτό τον λόγο είμαστε πάντα δίπλα σας απο την πρώτη στιγμή της σχεδίασης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και σε όλο το διάστημα της ζωής του φροντίζοντας να καλύπτουμε απολύτως όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο παροχών. Το πακέτο κατασκευής Ε-shop μας είναι το πιο ανταγωνιστικό της αγοράς και θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέο πελατειακό κοινό και να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι η δική σας ικανοποίηση μέσα από τις προσιτές τιμές και την διαρκή συνεργασία μαζί σας. Από την πρώτη στιγμή σχεδίασης, κατασκευής και λειτουργίας καθώς και για όλη το διάστημα ζωής του E-shop σας θα είμαστε πάντα στο πλάι σας φροντίζοντας να επιτευχθεί το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα.

Το κύριο μέλημά μας είναι πάντα η απόλυτη ικανοποίησή σας καθώς και η επιτυχία της επιχείρησής σας.

Κόστος κατασκευής και συντήρησης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος

 • LID MEDIA

 • 300€

 • + 30€
  Μηνιαίο Κόστος
 • Κατασκευή E-Shop
 • Φιλοξενία
 • Domain
 • Πιστοποίηση SSL
 • Έρευνα Αγοράς
 • SEO
 • Υποστήριξη
 • Συντήρηση
 • CDN
 • Προσαρμογή
 • ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ E-SHOP

 • 500€-1500€

 • + 20€
  Μηνιαίο Κόστος
 • Κατασκευή E-Shop
 • Φιλοξενία
 • Domain
 • Πιστοποίηση SSL
 • Έρευνα Αγοράς
 • SEO
 • Υποστήριξη
 • Συντήρηση
 • CDN
 • Προσαρμογή

Το αρχικό κόστος κατασκευής e-shop ανέρχεται στα 300€ και περιλαμβάνει:

 1. Την κατοχύρωση του ονόματος του ονόματος τομέα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Αυτό μπορεί να είναι δική σας επιλογή εφόσον η ονομασία είναι διαθέσιμη. Ύστερα αναλαμβάνουμε και την απόκτηση της απαραίτητης πιστοποίησης (SSL) για το E-shop σας.
 2. Την κατάλληλη ερεύνα αγοράς και ανταγωνιστών του τομέα σας για την απόκτηση της απαραίτητης γνώσης και ενημέρωσης ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο και ανταγωνιστικότερο E-shop.
 3. Την έρευνα λέξεων-κλειδιών(keywords) που θα βοηθήσουν στο μέγιστο βαθμό το E-shop σας να ανέβει στις ψηλότερες θέσεις των αναζητήσεων στις μηχανές αναζήτησης.
 4. Το ζωτικό Οn-Page-SEO με το οποίο επεξεργαζόμαστε και βελτιστοποιούμε το περιεχόμενο του E-shop σας.Έτσι αναβαθμίζουμε την ποιότητα και πετυχαίνουμε την βέλτιστη δυνατή κατάταξη στο Google αλλά και την επιθυμητή επισκεψιμότητα από ενδιαφερόμενους χρήστες των μηχανών αναζήτησης.
 5. Την δημιουργία λογότυπου. Για όσους δεν γνωρίζουν το λογότυπo(logo) είναι ένα σχέδιο με την ονομασία ή το σήμα κατατεθέν της επιχείρηση σας.
 6. Την καταχώριση 100 προϊόντων δωρεάν.
 7. Το περιεχόμενο του E-shop σας σε δεύτερη γλώσσα.
 8. Την τοποθέτηση του E-shop και του επίγειου καταστήματός σας στους χάρτες της Google.

Μετά το πέρας της δημιουργίας του E-shop σας χρεώνουμε 30€ μηνιαίως. Η τιμή αυτή περιλαμβάνει:

 1. Την φιλοξενία(hosting) του E-shop σας
 2. Την διαρκή συντήρηση που χρειάζεται σε συνδυασμό με την συνεχή υποστήριξη και ασφάλεια του E-shop σας
 3. Το ανέβασμα του E-shop στο δίκτυο CDN (Content Delivery Network). Αυτομάτως θα γίνει πολύ μεγαλύτερη η ταχύτητα απόκρισης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

1. Kατοχύρωση του ονόματος τομέα (Domain Νame)

Η ονομασία η οποία θα έχει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι το λεγόμενο domain name δηλαδή το όνομα του τομέα σας. Με την ονομασία του τομέα θα μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος πελάτης να σας αναζητήσει και να βρει το Ε-shop σας στο διαδίκτυο. Στο ίντερνετ το όνομα του τομέα σας είναι η μία και μοναδική σας ταυτότητα. Το Domain Name μπορεί να περιλαμβάνει ψηφία, γράμματα η και τα δύο μαζί.

Κάθε ιδιώτης ή εταιρία που έχει στα σχέδια της μια θέση στο διαδίκτυο θα χρειαστεί να έχει ένα domain. Έχοντας ονομασία τομέα, ιστοσελίδα και e-mail η επιχείρηση σας αναβαθμίζεται αποκτώντας κύρος και ισχυρή επαγγελματική παρουσία. Οι λόγοι για τους οποίους μια εταιρία ή επιχείρηση χρειάζεται το domain είναι διάφοροι. Ο πίο σημαντικός λόγος είναι η προστασία του πνευματικών δικαιωμάτων ιδιοκτησίας και βέβαια την άνοδο στις μηχανές αναζητήσεων. Το ίδιο σημαντική είναι και η δημιουργία εμπιστοσύνης και η αμεσότητα επαφής που αποκτά η επιχείρησή σας με το αγοραστικό κοινό μέσω της κατοχής ενός ιστοτόπου.

Το όνομα του τομέα που εσείς επιθυμείτε (εφόσον είναι διαθέσιμο) θα χρειαστεί να αγοραστεί πριν ξεκινήσει η διαδικασία της σχεδίασης και κατασκευής του e-shop σας. Το domain θα είναι πάντα ξεχωριστό και πρωτότυπο. Αυτό σημαίνει πως όποιος ενδιαφερόμενος σας αναζητήσει με το όνομα του τομέα σας στο ίντερνετ, οι φυλλομετρητές θα τον στείλουν απευθείας στο δικό σας e-shop!

2. Πιστοποίηση SSL

Το SSL (Secure Sockets Layer) είναι η πιο σύγχρονη τεχνολογία ασφάλειας για την εγκατάσταση κρυπτογραφημένης σύνδεσης μεταξύ ενός server και ενός προγράμματος περιήγησης(browser). Αυτός ο τύπος συνδέσμου διασφαλίζει ότι όλα τα δεδομένα που μετακινούνται μεταξύ του διακομιστή και των browsers παραμένουν ανώνυμα και ολοκληρωμένα. Το Secure Sockets Layer είναι ένα άκρως βιομηχανικό πρότυπο. Πολλές χιλιάδες ιστότοποι το χρησιμοποιούν για την προστασία της μεταφοράς ηλεκτρονικών δεδομένων και όλων των ειδών των συναλλαγών τους με τους χρήστες τους.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο είναι η κατασκευή ενός έμπιστου περιβάλλοντος όπου οι χρήστες αισθάνονται σίγουροι για την πραγματοποίηση των συναλλαγών τους. Η πιστοποίηση SSL δημιουργεί μια βάση εμπιστοσύνης δημιουργώντας μια ισχυρή και θωρακισμένη σύνδεση. Για να διασφαλιστεί η εμπιστοσύνη των επισκεπτών τους, οι φυλλομετρητές προσφέρουν οπτικές ενδείξεις. Συνήθως θα είναι ένα εικονίδιο λουκέτου ή μια πράσινη μπάρα στην αριστερή πλευρά του domain.

Mέσα στην τιμή της κατασκευής του e shop σας προσφέρουμε την απαραίτητη πιστοποίηση Secure Sockets Layer προσφέροντας την μέγιστη ασφάλεια στα μεταφορόμενα δεδομένα και στις αγορές που λαμβάνουν χώρα στο e-shop σας!

3. Έρευνα αγοράς και ανταγωνιστών

 Ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι, το οποίο είμαστε ένας από τους ελάχιστους που το πραγματοποιούμε πριν την ανέγερση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, είναι η διερεύνηση αγοράς και ανταγωνιστών. Με αυτήν την διαδικασία μαθαίνουμε πως ακριβώς δουλεύουν οι υπόλοιπες επιχειρήσεις του τομέα σας στον κόσμο του διαδικτύου. Αναλύουμε τον τρόπο με τον οποίο έχουν κτιστεί τα ανταγωνιστικά e-shop και παίρνουμε ιδέες προκειμένου να κάνουμε τo ηλεκτρονικό σας κατάστημα πιο ισχυρό απέναντί τους. Κυρίως όμως ενδιαφερόμαστε να φτιάξουμε κάτι μοναδικό και απολύτως αντιπροσωπευτικό της δουλειάς σας. Έτσι κρατάμε πάντοτε την ουσία ως πρωταρχικό στόχο στην δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος!

4. Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Λέξεις-Κλειδιά(γνωστές και ως keywords) είναι οι λέξεις ή οι φράσεις που χρησιμοποιούν οι χρήστες του ίντερνετ στο πλαίσιο τως μηχανών αναζητήσεων, όπως η Google, για να βρουν τους κατάλληλους ιστοτόπους που ταιριάζουν με αυτό που τους ενδιαφέρει.

Μερικά keywords έχουν πολλές χιλιάδες αναζητήσεις την ημέρα, ενώ άλλες έχουν μερικές εκατοντάδες ή λιγότερες. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λέξεις-κλειδιά με υψηλές αναζητήσεις είναι πολύ ανταγωνιστικές από κάποιες άλλες στον κόσμο του διαδικτύου. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι πολλές επιχειρήσεις προσπαθούν να πάρουν παραπομπές και επισκέψεις από χρήστες όταν αναζητούν αυτές τις «δυνατές» λέξεις-κλειδια.

Οι λέξεις-κλειδιά είναι αρκετά σημαντικές για κάθε e-shop καθώς στέλνουν στοχευμένο πελατειακό κοινό από το διαδίκτυο στην επιχείρηση σας. Εμείς κάνουμε μια ενδελεχή αναζήτηση και έρευνα των κατάλληλων λέξεων-κλειδιών και τις χρησιμοποιούμε έτσι ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε την άνοδο σας του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στις υψηλότερες θέσεις των μηχανών αναζήτησης!

5. On-page SEO

Με το On-page SEO γνωστό και ως Search Engine Optimization βελτιώνουμε το περιεχόμενο στις διάφορες σελίδες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και στοχεύουμε στην υψηλότερη δυνατή κατάταξη στην Google. Ο απώτερος σκοπός μας είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα η οποία θα έρθει μέσα από τις μηχανές αναζήτησης.

6. Επαγγελματική δημιουργία και σχεδίαση

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε για εσάς e-shop με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. O απώτερος σκοπός μας είναι η σωστή σχεδίαση σε συνδυασμό με την ανάδειξη της ποιότητας των προϊόντων που προσφέρετε. Η ανέγερση και ο σχεδιασμός παίζει σημαίνοντα ρόλο στο επιθυμητό αποτέλεσμα του e shop σας. Γι’ αυτό τον λόγο δίνουμε το καλύτερο δυνατό οπτικό αποτέλεσμα ώστε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι η επιχείρηση σας να έχει την διαδικτυακή παρουσία που της αξίζει!

7. Περιεχόμενο e-shop σε άλλη γλώσσα

Μας δίνετε τα κείμενα που εσείς επιθυμείτε σε 3 γλώσσες και μεις το ανεβάζουμε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα δίνοντας την ευκαιρία να προωθήσετε τα προϊόντα σας και σε ξενόγλωσσο πελατειακό κοινό!

8. Logo/Λογότυπο

Ένα πολύ σημαντικό μέρος της κατασκευής του ηλεκτρονικού σας καταστήματος είναι η σχεδίαση και δημιουργία του λογότυπου που ταιριάζει στο κατάστημά σας και το οποίο θα αναρτυθεί στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Εάν δεν διαθέτε ήδη κάποιο logo, μπορούμε μετά από συνεννόηση μαζί σας να κατασκευάσουμε λενα κατάλληλο για εσας, το οποίο θα είναι απολύτως αντιπροσωπευτικό της επιχείρησης σας.

9. Τοποθέτηση στους Χάρτες της Google

Εκτός της σωστής καταασκευής και σχεδίασης του e-shop, αρκετά σημαντική είναι και η ανάρτηση της επιχείρησης σας στα Google Maps. Έτσι οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος να μπορεί να μάθει που ακριβώς βρίσκεται η επιχείρηση σας και να επικοινωνήσει μαζί σας!

10. Hosting /Φιλοξενία

Η φιλοξενία ιστοσελίδων η αλλιώς Hosting είναι μια υπηρεσία που δίνει την δυνατότητα σε επιχειρήσεις και ιδιώτες να δημοσιεύουν ένα e-shop ή μια ιστοσελίδα στο ίντερνετ. Ένας  ένας πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων(Hosting Service) είναι μια επιχείρηση που παρέχει τα μηχανήματα και τις υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για την προώθηση του ιστότοπου ή της ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο. Τα ηλεκτρονικά δεδομένα φιλοξενούνται ή αποθηκεύονται σε ειδικούς υπολογιστές που ονομάζονται διακομιστές(servers). Όταν οι χρήστες του internet θέλουν να εισέλθουν τον ιστότοπο σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να πατήσουν την ηλεκτρονική διεύθυνση του e-shop σας ή το Domain σας στον φυλλομετρητή τους. Ο υπολογιστής τους θα συνδεθεί με τον server σας και τα δεδομένα  θα τους παραδοθούν μέσω του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιούν.

Οι περισσότερες εταιρείες hosting απαιτούν να έχετε αγοράσει το όνομα του τομέα σας προκειμένου να μπορέσει να σας φιλοξενήσουν. Αν δεν έχετε κατοχυρώσει κάποιο domain name, οι εν λόγω εταιρείες θα σας βοηθήσουν να πάρετε ένα.

Εμείς μαζί με το domain, σας προσφέρουμε και την φιλοξενία ώστε να μπορέσουμε άμεσα και γρήγορα να προχωρήσουμε στην σχεδίαση και κατασκευή του e-shop σας.

11. Συντήρηση/Υποστήριξη/Ασφάλεια

Μετά το πέρας της κατασκευής του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, σας προσφέρουμε και τηντην απαραίτητη συντήρηση αυτής ώστε να μπορούμε να βελτιώνουμε συνεχώς ότι χρειαστεί. Έτσι, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα παραμένει πάντα δυναμικό και λειτουργικό! Είμαστε συνεχώς στο πλάισας για ότιδήποτε χρειαστείτε προσφέροντας την υποστήριξη που χρειάζεται σε συνδυασμό με την ασφάλεια του e shop σας.

12. CDN

Το Content Delivery Network είναι ένα δίκτυο παροχής περιεχομένου ιστοτόπων. Ένα CDN είναι ένα σύστημα κατανεμημένων διακομιστών δικτύου(servers). Οι server αυτοί προωθούν σελίδες και οτιδήποτε άλλο περιεχόμενο δικτύου στον χρήστη. Αυτό γίνεται σύμφωνα με την γεωγραφική τοποθεσία του χρήστη, την γεωγραφική προέλευση του e-shop και το server.

Αυτή η υπηρεσία είναι πολύ αποτελεσματική. Είναι η κορυφαία τεχνολογία στην επιτάχυνση της παράδοσης περιεχομένου ιστοτόπως με υψηλή επισκεψιμότητα και έχει παγκόσμια εμβέλεια. Όσο πιο κοντά γεωγραφικά είναι χρήστης ενός διακομιστή CDN, τόσο πιο γρήγορα θα φράσει το περιεχόμενο στον ενδιαφερόμενο χρήστη. Τα Content Delivery Network προσφέρουν επίσης υψηλής ποιότητας προστασία από μεγάλα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας που μπορεί να έχει ένας ιστότοπος.

Εμείς ανεβάζουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο δίκτυο CDN. Έτσι, το e shop σας γίνεται ταχύτατο στον χρόνο απόκρισης του!

Είμαστε διαρκώς κοντά σας για ότι χρειαστείτε. Για οποιαδήποτε απορία η διευκρίνηση μπορείτε πάντα να επικοινωνήστε μαζί μας!