Στην Lid Media, κύριο μέλημα μας είναι η ικανοποίηση και η ευχαρίστηση σας σε συνδυασμό με την σωστή κατασκευή της ιστοσελίδας σας και την τεράστια σημασία που δίνουμε με την συνεχή ενασχόληση μας μετά την κατασκευή για την ανάδειξη και βελτίωση της επιχείρησης σας.

Προσφέρουμε το πιο ανταγωνιστικό και προσιτό πακέτο που κυκλοφορεί στην αγορά και υποσχόμαστε πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας για ότι χρειαστείτε. Με την διαρκή επαφή και ενημέρωση κτίζουμε τις κατάλληλες σχέσεις κάτι που για μας αποτελεί προτεραιότητα και είναι πραγματικά η ουσιαστική ανταμοιβή μας.

Κόστος κατασκευής και συντήρησης της ιστοσελίδας σας

 • LID MEDIA

 • 300€

 • + 30€
  Μηνιαίο Κόστος
 • Κατασκευή Ιστοσελίδας
 • Φιλοξενία
 • Domain
 • Πιστοποίηση SSL
 • Έρευνα Αγοράς
 • SEO
 • Υποστήριξη
 • Συντήρηση
 • CDN
 • Προσαρμογή
 • ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

 • 500€-1500€

 • + 20€
  Μηνιαίο Κόστος
 • Κατασκευή Ιστοσελίδας
 • Φιλοξενία
 • Domain
 • Πιστοποίηση SSL
 • Έρευνα Αγοράς
 • SEO
 • Υποστήριξη
 • Συντήρηση
 • CDN
 • Προσαρμογή

Το αρχικό κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας σας είναι 300€ και περιλαμβάνει:

 1. Την κατοχύρωση της ονομασίας της ιστοσελίδας σας (domain name), δικής σας επιλογής εφόσον είναι διαθέσιμη
 2. Την πιστοποίηση (SSL) της ιστοσελίδας σας
 3. Την έρευνα αγοράς και ανταγωνιστών για την καλύτερη δυνατή και πιο ανταγωνιστική παρουσία της ιστοσελίδας της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο
 4. Την έρευνα των κατάλληλων λέξεων-κλειδιών που έχουν σχέση με το αντικείμενο σας και θα ανεβάσουν την σελίδα σε υψηλές θέσεις στην αναζήτηση της google
 5. Το on page SEO μια πρακτική κατά την οποία βελτιστοποιούμε το περιεχόμενο μεμονωμένων σελίδων στην ιστοσελίδα σας στοχεύοντας στην υψηλότερη κατάταξη στην google αλλά και στην μεγαλύτερη δυνατή επισκεψιμότητα από τις μηχανές αναζήτησης
 6. Την επαγγελματική δημιουργία και σχεδίαση της ιστοσελίδας σας
 7. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας σε άλλη γλώσσα
 8. Το logo, ένα σχέδιο με την ονομασία της επιχείρησης
 9. Την τοποθέτηση της επιχείρησης σας στους χάρτες της google

Όταν η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη χρεώνουμε 30€ μηνιαίως και η τιμή περιλαμβάνει:

 1. Την φιλοξενία (hosting) της ιστοσελίδας σας
 2. Την σημαντική και απαραίτητη συντήρηση, υποστήριξη και ασφάλεια της ιστοσελίδας σας
 3. Το ανέβασμα της ιστοσελίδας στο δίκτυο CDN (Content Delivery Network) όπου θα κάνει την ιστοσελίδα ταχύτατη στον χρόνο απόκρισης της

Βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα σας για ότι χρειαστείτε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

1. Kατοχύρωση της ονομασίας τομέα (Domain Νame)

Το όνομα τομέα είναι η ονομασία της ιστοσελίδας σας. Το όνομα τομέα (Domain Name) είναι η διεύθυνση όπου μέσω αυτής, οι χρήστες του διαδικτύου έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας. Το όνομα αυτό μπορεί να είναι οποιοσδήποτε συνδυασμός γραμμάτων και αριθμών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τις διάφορες επεκτάσεις ονομάτων τομέα , όπως .com , .gr και πολλά άλλα. Στο διαδίκτυο το όνομα του τομέα σας είναι η μοναδική σας ταυτότητα. Κάθε άτομο, επιχείρηση η οργανισμός που σχεδιάζει να έχει μια παρουσία στο διαδίκτυο πρέπει να επενδύσει σε ένα όνομα τομέα. Έχοντας το δικό σας όνομα τομέα, ιστοσελίδα και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα δοθεί στην επιχείρηση σας μια ολοκληρωμένη επαγγελματική εμφάνιση. Άλλος ένας λόγος για τον οποίο πρέπει να κατοχυρώσει μια επιχείρηση όνομα τομέα είναι για να προστατεύσει τα πνευματικά δικαιώματα και τα εμπορικά σήματα ,να δημιουργήσει αξιοπιστία, να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα και φυσικά την θέση της στις μηχανές αναζήτησης.

Πριν την δημιουργία της ιστοσελίδας σας χρειάζεται να κατοχυρώσετε το όνομα τομέα που επιθυμείτε εφόσον είναι διαθέσιμο. Το όνομα του τομέα σας  είναι μοναδικό. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχουν δύο ιστότοποι που μπορούν να έχουν το ίδιο όνομα τομέα. Αν κάποιος πληκτρολογήσει πχ το www. ( το όνομα του τομέα σας).com θα βγαίνει κατευθείαν στην δική σας ιστοσελίδα και όχι κάποιου άλλου.

2. Πιστοποίηση SSL

Το SSL (Secure Sockets Layer) είναι η τυπική τεχνολογία ασφάλειας για την εγκατάσταση κρυπτογραφημένης σύνδεσης μεταξύ ενός διακομιστή ιστού και ενός προγράμματος περιήγησης. Αυτός ο σύνδεσμος διασφαλίζει ότι όλα τα δεδομένα που μεταφέρονται μεταξύ του διακομιστή ιστού και των φυλλομετρητών παραμένουν ιδιωτικά και ολοκληρωμένα. Το SSL είναι βιομηχανικό πρότυπο. Εκατομμύρια ιστότοποι το χρησιμοποιούν για την προστασία των ηλεκτρονικών συναλλαγών τους με τους πελάτες τους.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία των επιχειρήσεων διαδικτυακά είναι η δημιουργία ενός αξιόπιστου περιβάλλοντος όπου οι πιθανοί πελάτες αισθάνονται σίγουροι για την πραγματοποίηση των αγορών τους. Τα πιστοποιητικά SSL οικοδομούν μια βάση εμπιστοσύνης δημιουργώντας μια ασφαλή σύνδεση. Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των επισκεπτών τους, τα προγράμματα περιήγησης παρέχουν οπτικές ενδείξεις. Συνήθως θα είναι ένα εικονίδιο κλειδαριάς ή μια πράσινη μπάρα στα αριστερά του ονόματος του τομέα.

Σας προσφέρουμε μέσα στην τιμή της κατασκευής της ιστοσελίδας σας την απαραίτητη πιστοποίηση SSL παρέχοντας ασφάλεια στα δεδομένα και στις συναλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον ιστότοπο σας!

3. Έρευνα αγοράς και ανταγωνιστών

 Ένα σημαντικό κομμάτι το οποίο πραγματοποιούμε πριν την κατασκευή της ιστοσελίδας είναι η έρευνα αγοράς και ανταγωνιστών. Με αυτόν τον τρόπο πληροφορούμαστε για το πως ακριβώς κινούνται άλλες παρόμοιες επιχειρήσεις στον τομέα σας στον κόσμο του διαδικτύου . Παρατηρούμε τον τρόπο με τον οποίο έχουν κατασκευάσει την ιστοσελίδα τους παίρνοντας ιδέες και κάνοντας την ιστοσελίδα σας πιο δυναμική και ανταγωνιστική. Κυρίως όμως ενδιαφερόμαστε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό και αντιπροσωπευτικό της δουλειάς σας . Έτσι κρατάμε πάντοτε την ουσία ως πρωταρχικό στόχο στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας!

4. Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Λέξεις-Κλειδιά είναι οι λέξεις και οι φράσεις που πληκτρολογούν οι χρήστες του διαδικτύου στο πλαίσιο της μηχανής αναζήτησης, όπως η Google, για να βρουν τους ιστοτόπους που ταιριάζουν με αυτό που ψάχνουν.

Μερικές λέξεις-κλειδιά λαμβάνουν εκατοντάδες χιλιάδες μοναδικές αναζητήσεις την ημέρα, ενώ άλλες παίρνουν μερικές εκατοντάδες. Ταυτόχρονα, ορισμένες λέξεις-κλειδιά με υψηλή επισκεψιμότητα είναι πολύ ανταγωνιστικές στο διαδίκτυο. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές επιχειρήσεις προσπαθούν να λάβουν παραπομπές και επισκεψιμότητα από χρήστες όταν αναζητούν αυτές τις λέξεις-κλειδιά, ενώ άλλες δεν είναι.

Οι λέξεις-κλειδιά είναι πολύ σημαντικές για κάθε ιστοσελίδα καθώς οδηγούν στοχευμένη κίνηση από το διαδίκτυο στην επιχείρηση σας. Εμείς πραγματοποιούμε την σωστή αναζήτηση και έρευνα λέξεων-κλειδιών και χρησιμοποιώντας τες κατάλληλα σας εγγυόμαστε την σίγουρη άνοδο σας σε υψηλές θέσεις στην αναζήτηση της Google!

5. On-page SEO

Με το On-page SEO (Search Engine Optimization) βελτιστοποιούμε το περιεχόμενο σε μεμονωμένες σελίδες στην ιστοσελίδα σας και στοχεύουμε στην υψηλότερη κατάταξη στην Google. Ο τελικός μας στόχος είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπo σας η οποία θα έρθει από τις μηχανές αναζήτησης.

6. Επαγγελματική δημιουργία και σχεδίαση

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε για σας ιστοσελίδες με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, πάντοτε με γνώμονα την άρτια σχεδίαση σε συνδυασμό με την ανάδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχετε. Η δημιουργία και η σχεδίαση παίζει σημαντικό ρόλο στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας γι’ αυτό δημιουργούμε το καλύτερο δυνατό οπτικό αποτέλεσμα ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και να δώσετε στην επιχείρηση σας την διαδικτυακή παρουσία που της αρμόζει!

7. Περιεχόμενο ιστοσελίδας σε άλλη γλώσσα

Μας παραδίδετε το περιεχόμενο που επιθυμείτε σε 3 γλώσσες και μεις το προσθέτουμε για σας στην ιστοσελίδα σας δίνοντας την ευκαιρία να προωθήσετε τις παροχές σας και σε ξενόγλωσσο πελατειακό κοινό!

8. Logo/Λογότυπο

Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι η δημιουργία του logo (λογότυπου) που επιθυμείτε και το οποίο θα προστεθεί στον ιστότοπο σας. Εάν δεν έχετε ήδη κάποιο λογότυπο, μπορούμε σε συνεννόηση μαζί σας να δημιουργήσουμε το επιθυμητό και κατάλληλο για σας logo το οποίο θα είναι αντιπροσωπευτικό της επιχείρησης σας.

9. Τοποθέτηση στους Χάρτες της Google

Εκτός της σωστής δημιουργίας και σχεδίασης της ιστοσελίδας σας, είναι εξίσου σημαντική και η προσθήκη της επιχείρησης σας στους Χάρτες της Google. Με αυτόν τον τρόπο οποιοσδήποτε θελήσει να μπορεί να μάθει που ακριβώς βρίσκεται η επιχείρηση σας και να έρθει σε επαφή μαζί σας!

10. Hosting /Φιλοξενία

Η φιλοξενία ιστοσελίδων (Hosting) είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει σε οργανισμούς και άτομα να δημοσιεύουν έναν ιστότοπο ή μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Ένας οικοδεσπότης Ιστού ή ένας πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι μια επιχείρηση που παρέχει τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για την προβολή του ιστότοπου ή της ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο. Οι ιστότοποι φιλοξενούνται ή αποθηκεύονται σε ειδικούς υπολογιστές που ονομάζονται διακομιστές. Όταν οι χρήστες του διαδικτύου θέλουν να προβάλουν τον ιστότοπο σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να πληκτρολογήσουν τη διεύθυνση ιστότοπου ή το όνομα του τομέα σας (Domain Name) στο πρόγραμμα περιήγησης τους. Ο υπολογιστής τους θα συνδεθεί με τον διακομιστή σας και οι ιστοσελίδες θα τους παραδοθούν μέσω του προγράμματος περιήγησης.

Οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας απαιτούν να έχετε κατοχυρώσει το όνομα του τομέα σας προκειμένου να μπορέσει να σας φιλοξενήσει. Αν δεν έχετε κατοχυρώσει όνομα τομέα(domain name), οι εταιρείες φιλοξενίας θα σας βοηθήσουν να αγοράσετε ένα.

Εμείς μαζί με την ονομασία του τομέα σας , σας παρέχουμε και την φιλοξενία ώστε να μπορέσουμε στην συνέχεια να προχωρήσουμε στα βήματα της σχεδίασης και της κατασκευής.

11. Συντήρηση/Υποστήριξη/Ασφάλεια

Μετά το πέρας της κατασκευής της ιστοσελίδας σας , σας παρέχουμε την απαραίτητη συντήρηση αυτής ώστε να μπορούμε να αναβαθμίζουμε συνεχώς τεχνικά ότι χρειαστεί. Με αυτόν τον τρόπο, η ιστοσελίδα σας παραμένει απολύτως δυναμική και λειτουργική! Βρισκόμαστε συνεχώς κοντά σας για ότι χρειαστείτε προσφέροντας την υποστήριξη που χρειάζεται σε συνδυασμό με την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας.

12. CDN

Τι ακριβώς είναι το CDN ; 

To CDN (Content Delivery Network) είναι ένα δίκτυο από διακομιστές (servers) σε όλον τον κόσμο οι οποίοι αναλαμβάνουν την μεταφορά του περιεχόμενου μας. Το περιεχόμενο μας για το CDN κατά κύριο λόγο έχει να κάνει με βίντεο, εικόνες, ήχο και γενικά όλο το στατικό περιεχόμενο (αρχεία, γραφικά κλπ) 

Ποια είναι η διαφορά του CDN από έναν απλό Server ; 

Το CDN αποτελείται από διακομιστές οι οποίοι κάνουν μια πλήρη αντιγραφή του στατικού περιεχομένου σας (εικόνες, γραφικά κλπ) από τον βασικό διακομιστή σας και το παραδίδουν στον πλησιέστερο επισκέπτη σε αυτό. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό ; Πάμε να δούμε το παρακάτω παράδειγμα.  

Εάν η ιστοσελίδα σας φιλοξενείται στην Αμερική και κάποιος χρήστης πχ από την Μαδρίτη της Ισπανίας θελήσει να μπει στην ιστοσελίδα σας, θα καθυστερήσει αρκετά να συνδεθεί. Αυτό θα συμβεί διότι επιχειρείται απευθείας σύνδεση του επισκέπτη με τον server στην Αμερική. Ο χρόνος αναμονής στην συγκεκριμένη περίπτωση χωρίς CDΝ είναι περίπου 2 δευτερόλεπτα.  

Εάν στον αντίποδα, είχατε επιλέξει να ανεβάσετε την ιστοσελίδα σας στο δίκτυο CDN το στατικό περιεχόμενο σας θα είχε μεταφερθεί τάχιστα. Αυτό σημαίνει πως ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας από την Μαδρίτη της Ισπανίας θα συνδεόταν στην σελίδα σας μέσω των πλησιέστερων σε αυτόν διακομιστών του CDN στην Αγγλία, κάνοντας τον χρόνο αναμονής για σύνδεση περίπου 0.5 δευτερόλεπτο. 

Σε τι θα βοηθήσει το CDN την ιστοσελίδα μου ; 

 1. Υψηλή Ταχύτητα όταν φορτώνει η ιστοσελίδα σας. Ανεξαρτήτως απόστασης κατά την οποία επιχειρείται η σύνδεση, ο χρόνος αναμονής θα είναι μηδαμινός και ο χρόνος απόκρισης της ιστοσελίδας σας θα είναι τάχιστος. 
 1. Ασφάλεια καθώς οι κακοπροαίρετοι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στους δευτερεύοντες διακομιστές που είναι αυτοί του CDN και όχι στον βασικό server σας 
 1. SEO διότι η Google δίνει τεράστια σημασία στην φιλοξενία της ιστοσελίδας σας. 
 1. Ανεμπόδιστη λειτουργία λόγω της υψηλής ταχύτητας αλλά και της ασφάλειας. Με την δουλειά που έχουν αναλάβει οι διακομιστές του CDN,η ιστοσελίδα σας δεν πέφτει ποτέ και επιπλέον, ο δικός σας server με την βοήθεια που δέχεται είναι ξεκούραστος και θωρακισμένος από κακόβουλο λογισμικό.

Εμείς αναλαμβάνουμε να ανεβάσουμε την ιστοσελίδα σας στο δίκτυο παροχής περιεχομένου (CDN).Με αυτόν τον τρόπο η ιστοσελίδα σας γίνεται αξιόπιστη, ασφαλής και ταχύτατη στον χρόνο απόκρισης της!